Agenda

Karen Maas
Karen Maas is opgeleid pedagoog en trainer en is locatie directrice bij Stichting Kennisplein. Karen heeft 16 jaar gewerkt bij Centraal orgaan Opvang Asielzoekers in diverse functies waaronder casemanager terugkeer (ketensamenwerking) met een caseload tot 250 asielzoekers; trajectbegeleider (taal- en beroepsopleidingen) doelgroep alleenstaande minderjarige asielzoekers en jong volwassenen tot 30 jaar; coördinator dagstructurering en arbeid (leidinggeven aan 5 agogische medewerkers en 30 vrijwilligers); teamleider afdeling wonen (20 medewerkers) projectleider implementatie nieuw opvang model Noord-Brabant; landelijk trainer portfoliobegeleiding.
Daarnaast heeft Karen gewerkt bij de gemeente Tilburg, afdeling inburgering als casemanager. Bij Nederlands Centrum voor Buitenlanders in Tilburg (15 docenten, 6 examinatoren, 400 inburgeraars) en Rotterdam (20 docenten, 20 examinatoren, 600 inburgeraars) heeft zij gewerkt als projectleider inburgering en hoofd examenbureau. Vanuit deze functie o.a. betrokken bij het Tilburgse project 1001kracht. Andere relevante verantwoordelijkheden binnen de functie van projectleider/hoofdexamenbureau zijn verantwoording inzake keurmerk KCE en Blik op Werk, het opstellen en verantwoorden van kwartaalrapportages voor de gemeente, niet werkende inburgeraars (nuggers) bemiddelen naar vrijwilligerswerk, bewaken van voortgang van de trajecten en begeleiding bij stagnatie middels motivatiemanagement, de ontmanteling van NCB in Tilburg (alle voorkomende werkzaamheden inclusief HRM).
In Tilburg had NCB de gunning specifiek voor de doelgroep laagopgeleide en moeilijk leerbare, door maatwerk aanpak en motivatie heeft NCB een slagingspercentage van ruim 70% weten te realiseren en is zij een betrouwbare en resultaatgerichte partner voor de gemeente gebleken. 60% van de inburgeraars van NCB had de Turkse nationaliteit, ruim 75% was niet Westers allochtoon. Door haar brede ervaring bij COA en NCB weet zij vanuit wet- en regelgeving maatwerk te leveren voor vraagstukken vanuit individu, maatschappij en overheid.

Gosia Bruins
Gosia Bruins is sociaal en A&O psycholoog, beleidsadviseur arbeidsmarkt & sociale zekerheid. Zij is tevens gecertificeerd job coach en werkzaam bij reïntegratiebedrijfJobsolutions. Gosia heeft zowel ervaring met begeleiding van werkzoekenden (zowel niet westerse allochtonen als MOE-landers) als met ontwikkeling van de inventieve werkgelegenheidsprojecten. Als projectsecretaris van programma Regio Werkt (regio Midden-Brabant) en lid Raad van Advies ROC Mondriaan heeft zij ervaring opgedaan met de samenwerkingsverbanden tussen overheid, onderwijs en ondernemers. Zij heeft een breed regionaal (en landelijke) commerciël en politiek netwerk: kernlid en voorzitter van een subcommissie van de Partijcommissie SWI, die de Tweede Kamer – leden van de VVD adviseert over Sociale Zaken, Werk en Integratie.

Marko van Dalen
Marko van Dalen is voor de VVD oud wethouder in Reusel – De Mierden en oudgemeenteraadslid in Tilburg met de drie decentralisaties in zijn portefeuille. Voor de VVD is Marko tevens kernlid van de Partijcommissie SWI, die de Tweede Kamer – leden van de VVD adviseert over Sociale Zaken, Werk en Integratie.
Daarnaast is Marko ondernemer via zijn consultancybureau Hamerdalen. Marko heeft Strategisch Management en Bestuurlijke Informatiekunde gestudeerd. Bij CZ in Tilburg heeft Marko 14 jaar functies op het snijvlak van organisatieadvies en ICT-ontwikkelingen verricht, laatst als informatiemanager en daarvoor als senior (ICT-) projectmanager, adviseur administratieve organisatie en teamleider. Na de studie Strategisch Management heeft Marko het adviesbureau Hamerdalen opgericht. Hamerdalen is gericht op het begeleiden en coachen van start-ups en op het uitvoeren en ondersteunen van verandermanagement en projectorganisatie bij MKB en non-profit organisaties.
Op dit moment is Marko full time betrokken bij de organisatie van Stichting Pars Cipere en het project Isbirligi – Samen Werkt.

Plaats een reactie